Контакт


Вашиот успех, Наша посветеност.

  Канцелрија


  Адреса:ул. 23 Октомври бр.1А/5-51, 1000 Скопје Република Северна Македонија

  Телефони: +389 2 3230 399 | +389 78 490 578 | +389 70 346 453

  Емаил: info@tnlaw.com.mk

  Работно време


  Понеделник - Петок 08.00 до 16,00 часот

  Сабота 08.00 до 16,00 часот

  Недела - Неработен